Разсекретиха жената на ген. Мутафчийски, показаха хубавата Елена

Ген. Венцислав Мутафчийски

Съпругата на генерал Мутафчийски – Елена, също е лекар – психиатър. Те имат двама синове близнаци – Марк и Александър, които обаче не следват професионалните стъпки на баща си.

Половинката на началника на Националния оперативен щаб е човек с благородно сърце, разкриват познатите ѝ. Елена е спасила психично болна жена в разгара на първата вълна от COVID-19. За благородното дело съобщи журналистът Даниела Горчева, която се оказала позната на болната.

Столичанката се грижела за много болната си майка, но в пика на заразата си наумила да си търси работа и да се среща с хора. Така въпреки многобройните призиви да остане вкъщи и да не скита по улиците, Катя, сякаш напук, обиколила куп учреждения. И макар лекуващият психиатър да назначил терапия и да я записал в дневния стационар, ситуацията не се подобрила значително. Наложило се дори за целта болната да бъде изследвана за коронавирус – за щастие, пробата била отрицателна.

Стигнала дори до съпругата на ген. Мутафчийски, която притеснила с фикс идеята си за работа. Но д-р Елена Мутафчийска, психиатър в столичния център, не просто не затворила телефона, а приела Катя в кабинета си, дала ѝ немалка сума пари и маски, с които да пази както себе си, така и възрастната си родителка на легло, от заразата. Жената на генерала дори уредила на двете софиянки ежедневно да се носи храна, за да се минимизират социалните им контакти, пише Ретро.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ