Захариева се ядоса и я издаде: Мая ми звънеше, искаше го

захариева

„Толкова омраза и агресия, която се излъчва от новите партии в парламента, не съм виждала. Крайно време е да престанат да мислят за личния си ПР. Защото това, което се случи вчера си е точно личен ПР“, така вицепремиерът и министър на външните работи в оставка Екатерина Захариева определи нахлуването на Мая Манолова в „Булгартрансгаз“.

„Манолова злоупотребява с правомощията си. Това, което казахме, че е Мая-полицая, е най-мекото, което можеше да кажем. Тя се държеше абсолютно неадекватно. Това няма да доведе до нищо добро.

Вече всичко може да се очаква от нея и от другите новоизбрани депутати. Тя го каза „Избрани се – всичко може да си правим“, допълни Захариева в отговор на думите на Манолова.

Припомняме Ви, че по-рано днес съпредседателската на „Изправи се! Мутри вън!“ каза, че няма да подаде оставка като председател на Комисията по ревизията на управлението.

„Понеделник или вторник ще внесем в парламента предложението на ГЕРБ за нейната оставка“, каза още Захариева в сутрешния блок на bTV.

„Не ни е страх от проверката, която ще правят на управлението на ГЕРБ. Но ако наистина искат да си свършат работата да действат, спазвайки Закона.

На мен ми омръзна една политическа партия, която има малко над 4% одобрение от гласоподавателите, да си присвояват властта“, заяви вицепремиерът в оставка по повод мораториума, който новоизбраните партии в парламента наложиха върху сделките и назначенията на „Борисов 3“.

„Мая Манолова на мен лично е звъняла. На всеки от ГЕРБ е звъняла, за да вдигнем статута на омбудсмана. Айде все пак да имаме малко повече морал“, ядоса се Захариева.

„Видно от първия ден на новия парламент е, че Слави Трифонов няма да предложи парламент. Очевидно единствената цел им е да внесат промени в Изборния кодекс, мислейки си, че по този начин ще спечелят служебна победа“, предрече вицепремиерът в оставка.

„БЛИЦ“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ