Чудо по Цветница! Появи се мъж, който поиска Мая Манолова и Татяна Дончева

7 Dni Bulgaria25.04.2021
Мая Манолова, ИМВ

Това, че парламентът е пъстър и има по-голямо представителство на българските граждани е добре. Народните представители, които са там все пак трябва да се държат отговорно. Ние виждаме в момента, че агресията, злобата и реваншизмът надделяват. Но големите лидери трябва да седнат на една маса, за да се разберат.

Това коментира ММА боецът Станислав Недков-Стъки в ефира на Нова, който се слави с критичното си мнение към протестиращите през лятото.

„Досега бях на състезание по ММА с много борци, много състезатели, но агресията, която видях в първите дни в парламента, я нямаше на нашето състезание.

Моята покана към г-жа Манолова е да дойде в националния отбор по ММА, за да изразява агресията си, както и Татяна Дончева и още лелки. Тома Биков когато е предизвикан също отвръща, но разликата между тях е, че виждаме обиди и самозащита“, допълни Стъки.

Ако искаме да търсим добри решения, трябва да седнат големите лидери да си говорят, а не да си крещят, посочи той.

„Проблемите на хората не се решават. Чухме за увеличаване на заплатите с 20% от ДБ. Новата петорна коалиция в НС отказва да проведе дебата за належащите проблеми, които трябва да бъдат решени”, подчерта Станислав Недков.

Той добави, че на дневен ред стоят не въпросите към Борисов, а към лидера на „Има такъв народ” Станислав Трифонов. „Този човек трябва да излезе и да даде отговори на много въпроси.

По думите му излъчването на правителство от малцинството било огромна кражба. „Всяко правителство без участието на ГЕРБ и без премиер нейния лидер, не е нормално“, каза още той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ