Бойко Борисов: Нека Слави Трифонов си покаже министрите

Бойко Борисов

България има 12 милиарда евро безвъзмездна помощ, коментира днес Бойко Борисов, като се включи чрез видео във фейсбук заедно с министрите си.

За плана за развитие премиерът в оставка уточни, че парите ще отидат за наука и иновации, подкрепа за домакинствата за соларни панели, за бизнеса, енергийната ефективност на жилищата и в железниците за екологичен транспорт, като отчете и новите отсечки на метрото.

Той подчерта, че толкова много време се чака да чуем министрите на Слави Трифонов.

„Според мен партията, която управлява трябва да отиде да си вземе мандата и е редно да обясни, защо със 165 мандата не може да управлява. Да си покаже министрите. Ние им предложихме мажоритарния вот. Какво ще се случи следващите месеци, отново ще се дадат над 50 милиона за избори. Вместо тези пари да бъдат дадени на хората, ние ще търсим абсолютно мнозинство за някого“, заяви премиерът Бойко Борисов.

Никой не ги кара да бягат – страхливец е този, който със сто шейсет и пет депутата казва, че не му достигат… Трябва да носиш цялата отговорност. С цялото ми уважение към Антоанета Стефанова – тя за всичко ще пита какво да се прави…, коментира Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ