Димитър Рачков пропя, пусна първата си песен

Димитър Рачков

Най-влиятелните родни интернет звезди се събраха в седмото издание на „Забраненото шоу на Рачков“.

Тази неделя зрителите на NOVA станаха свидетели и на неочаквана музикална премиера – дебютната песен на Димитър Рачков – „Вайръл“.

В унисон с темата – „Живот в мрежата“ – водещият създаде в ефир профил на шоуто в TikTok, следвайки съветите на първия си гост Баллан.

В него вече може да бъде видяно и първото музикално предизвикателство на Рачков. Само в рамките на предаването профилът събра над 30 000 последователи.

Мария Илиева бе ексклузивен гост в „Забраненото шоу на Рачков“ тази неделя.

Певицата даде първото си интервю след като обяви, че е бременна с второто си дете.

Тя представи най-новата си песен „Любов“ на сцената на шоуто и с въодушевено настроение се включи в забавните провокации на Рачков.

След блестящото ѝ гостуване Оскарите влязоха в предаването. В пряка връзка Мон Дьо представи основните акценти за студиото „Треска за Оскари: Нощта на триумфа“, в което зрителите на NOVA ще могат да проследят церемонията по награждаване и подготовката на звездите с различи коментатори и ексклузивни кадри.

Освен супер звездата в интернет Баллан, под прожекторите се появи и българинът с най-много абонати в платформата YouTube – Слави дъ Клашърс.

Инфлуенсърът също даде полезни съвети на Рачков как да стане интернет сензация.

Зрителите видяха и още едно любимо лице от мрежата и екрана – актьорът Китодар Тодоров.

Двамата с водещия направиха състезание за най-добър разказвач на вицове, а във видео разговор към тях се присъедини и Геро.

В неделната вечер усмивки на зрителите донесоха още Мария Сапунджиева, Жени Калканджиева и чаровните близначки Алекс и Влади.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ