22:22, Слави Трифонов: Много съм зле, досега с патерица, сега по-зле

Слави Трифонов

Слави Трифонов се включи директно в късните часове на понеделник и обяви плашещи новини.

За физическото състояние, той обяви следното:

„Аз излязох вчера от карантината, сега съм в болнични. Болестта ме удари в кръста. Аз и без това съм с патерица заради проблеми с крака, а сега още по-зле. Каквото за мен това и за всички останали.“

По темата с политиката, той заяви следното:

„Не бягаме от отговорност. Може да има всякакви обвинения. Така е разпоредил суверенът, така е раздал картите, така е гласувал уважаемият български гласоподавател, така стоят нещата.“

„ГЕРБ са първи, не успяха да направят правителство. Мие не можем да съставим стабилен каблинет, защото нямаме необходимия брой депутати и необходимите партньори, за да се случи нещо подобно. Това е все едно на камикадзе, което не иска да се самоубие, да му кажеш „Ти си страхливец“. В такава ситуация ние не можем да съставим кабинет“.

„Съставянето на кабинет, който се явява като кабинет на малцинството, е в зависимост от тези, които са част от нещо, срещу което ние се борим. Те не могат да бъдат управляващи, народът не се е разпоредил така. Ако ние направим в момента правителство, ще бъдем зависими и управлявани от партиите, които ще го подкрепят“. 

Лидерът на партията подчерта, че не могат да бъдат зависими, особено от „доказано компрометирани политически субекти, които са алчни“.

„Не може да се създаде правителство в тази ситуация, така е разпоредил суверенът. Не може да има правителство.Като няма стабилно правителство, не може да има стабилно управление. Като няма такова, това е все едно някой, който кара една кола, да зависи от хора, които стоят отстрани – катастрофата е неизбежна“. 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ