Мъж отвлече 16-годишна

Полиция, КПП, София

За часове криминалисти от областната дирекция установиха и задържаха 29-годишен мъж, принудил непълнолетно момиче да се качи в колата му. Това съобщиха от ОДМВР-Велико Търново.

Сигналът в полицията бил получен на 25 април, около 19 часа. В хода на разследването станало ясно, че същия ден около 17. 30 часа в парк в града 29-годишен мъж от Лясковец е принудил 16-годишно момиче от Велико Търново, с което са се познавали, да се качи в автомобила му, след което е потеглил в неизвестна посока.

В резултат на проведените незабавни действия по разследването извършителят бил установен. Той е с криминалистически регистрации в полицията и осъждан. Задържан е с полицейска мярка за срок до 24 часа.

Момичето е предадено на настойнците си в добро здраве. След доклад на материалите в прокуратурата, вчера 29-годишният лясковчанин е привлечен като обвиняем и с прокурорско постановление мярката му за задържане е удължена на 72 часа.

Работата по образуваното досъдебно производство продължава.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ