Осиновената дъщеря на Кичка Бодурова

Кичка Бодурова

Миналата есен Кичка Бодурова осинови дете, за което обаче не продума и дума в публичното пространство. Поп певицата принципно е активна в социалните мрежи, но целенасочено избягваше да публикува снимка на новия член в семейството си. Досега!

65-годишната изпълнителка показа как си прекарва времето с тийнейджърката Магдалена, за която се твърди, че всъщност е едно от децата на брат й Михаил, който живее в Кипър.

На 30 март обаче Бодурова показа в личния си профил в социалните мрежи видеоклип с Магдалена, на който се вижда как й поставят инжекция. „Още един член на семейството ни се ваксинира с „Пфайзер“, написа тогава под фотосите певицата, която се ваксинира седмица преди Магдалена.

Любопитна подробност е, че отношенията между Кичка Бодурова и брат й съвсем не са идеални. Дори в автобиографичната си книга „Това съм аз“ Кичка откровено признава, че е била и майка, и баща за по-малкия си брат, тъй като двамата рано загубили родителите си. С помощта на връзките на Георги Парцалев в ГУСВ Кичка уредила Михаил да изкара дълга към родината си вместо в казарма в лека служба в ансамбъла на ГУСВ.

Певицата му намерила и работа в Кипър като музикант, но въпреки това през годините двамата неведнъж са се счепквали заради бурния му любовен живот. Михаил вкарвал балети от България и Русия в Кипър, бил женен за кипърка, от която имал деца, но бил хлътнал до уши по млада рускиня. След един от поредните скандали между брат и сестра, в който тя го упрекнала, че прави деца, които после страдат, те не си проговорили цели 3 години.

Процедурата по осиновяване Кичка Бодурова задейства още през 2019-та година и не скри, че се е сблъскала с много проблеми, докато успее да превърне в част от семейството си 15-годишната Маги, пише „Марица“.

„Няма да направя същите грешки както с дъщеря ми Кристи. Тя имаше тежък пубертет, имаше дни, в които изобщо не си говорим, и сега се надявам това да е минало“, споделя неотдавна певицата.

Припомняме, че певицата има 27-годишна биологична дъщеря Кристи-Жаклин, която е дългочакана след 2 аборта по нейно желание, един спонтанен аборт и множество гинекологични манипулации за забременяване.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ