Бойко Борисов: Лъжите си проличаха, един месец всички слугуваха на Радев

Бойко Борисов

Юда днес е предал Господ, но знаете – с наше решение от 10 години насам Разпети петък е неработен ден, за да могат всички православни вярващи, за антихристите това не важи, да изкажат мъката си и да идат на църква. Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов на среща с министрите.

„Който иска да нарушава тези неща, има началник голям – Господ, който гледа. Не е идеята само да ходиш на 3 март или Великден да се наредиш в храма „Ал. Невски“. По ежедневието се разбира кой е вярващ християнин“, категоричен бе той.

„Затова благодаря, че подкрепихте решението на Велика събота да изпратим правителствения самолет , за да може благодатният огън да бъде докаран и разпръснат над страната и всички православни да се радваме на този най-велик празник“, каза премиерът в оставка.

„Поредните лъжи на другите партии станаха факт и вчера в бюджетната комисия. 1 месец след изброите никой предложи план за възстановяване. Всички слугуваха на Радев да му променят избирателните кодекси. Затова благодаря на всички министри, че сте толкова отговорни и продължавате да действате“, добави Борисов.

„Видяхме, че няма други планове, няма дори разумно предложение. Спазихме всички процедури от уважение към българския парламент. Не чухме нищо градивно вчера и затова възложихме на Дончев да започне консултациите със службите на ЕК с оглед окончателното изпращане на проекта по т.1 в съответствие с регламент 2414 от 2021 г.“, каза той.

„Важна точка, която приехме днес – удължаваме срокът на обявената извънредна епидемиологична обстановка, за да може да издадем заповедта за турстическия бранш, което вчера поехме като ангажимент. Днес осигуряваме и 1000-те лева на медиците и здравните работници на първа линия, борещи се с К-19“, добави Борисов.

„На фона на цялата безотговорност – видяте при 165 души против ГЕРБ, СДС и патриоти, те нямат кворум и не могат да си направят парламент. Напомням, че кворумът е задължение на управляващите и тези, които с единодушие си избраха председатели, зам.-председатели и комисии“, заяви премиерът в оставка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ