ВМРО сложиха скъсан фес на главата на Тошко Йорданов

Тошко Йорданов, Антоанета Стефанов, Ивайло Вълчев 1

На излизане от президентството от ВМРО, които се събраха на протест там, освиркаха „Има такъв народ“ със скандирания „Турски мекерета!“ и „Мутри вън!“.

След като приключиха с изказването си пред журналисти и тръгнаха по жълтите павета, от ВМРО последваха представителите на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов, Антоанета Стефанова и Ивайло Вълчев. Те нарекоха Йорданов „национален предател“, а действията им „срам и позор“, съобщи бТВ.

От ВМРО продължиха да скандират „Турски мекерета!“ и „Еничари!“.

Воеводите протестираха пред президентството срещу идеите да се направят промени в Изборния кодекс, така че да се увеличат секциите в Турция. Те смятат, че това предложение е национално предателство.

Юлиан Ангелов от ВМРО сложи на главата на Тошко Йорданов скъсан фес, за да му покаже, че е национален предател, ако бъде гласувано увеличаването на секциите в Турция.

„Всеки има право да протестира, няма проблем“, беше лаконичният коментар на Тошко Йорданов.

Ивайло Вълчев също заяви, че реагират нормално на случващото се и всеки е свободен да изрази позицията си както намери за добре.

От ВМРО от своя страна обясниха, че протестът е предизвикан от това, че за първи път от 10 години отново ще бъдат видени гласовете от Турция на българските избори.

На място има полиция, която се опитва да предотврати ексцесии.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ