Алекс Сърчаджиева откровено за „Игри на волята“

Алекс Сърчаджиева

Повечето хора искрено вярват, че славата е едно от най-прекрасните и вълнуващи неща, които могат да се случат на човек, защото в техните представи с нея идват редица привилегии. Но както често се случва в живота – не всичко е такова, каквото изглежда.

Безспорно славата има своите преимущества, но това е само видимата част от нея, тъй като истината, криеща се под повърхността на блясъка може да се окаже не така лъскава и лицеприятна, пише life.dir.bg. Дори напротив, доста често тя е отблъскваща…

Истината е, че шоубизнесът е безпощадна машина, в която оцеляват само най-силните. Все пак не напразно казват, че известността идва с определена цена, а тя винаги е висока. Естествено, съществуват редица примери за това твърдение, като един от тях идва от Алекс Сърчаджиева, доказала многократно своята издръжливост и желязна воля, въпреки изпитанията, които съдбата ѝ поднася както в личен, така и в професионален план.

В началото на тази година един от продуцентите на формата „Игри на волята“ Радо Тушев издаде в социалната мрежа възмущаващи факти за изненадваща замяна на актрисата като водещ на предаването, чието място зае по-младата ѝ колежка Ралица Паскалева, известна с ролята си на д-р Галя Стилянова в сериала „Откраднат живот“. В публикацията си той написа, че Сърчаджиева е била грубо ругана и обиждана, наричана с епитети, които се срамува, че е слушал.

„Изминалата година свали маските на изключително подли и неблагодарни хора, които се подиграха с енергията, труда, лоялността, обичта на това момиче и не само“, гласяха тогава думите му.

И до днес обаче звездата от театралната сцена не е коментирала уволнението си, което, според думите на Тушев, се е случило по изключително неприятен и неуважителен начин. Въпреки това в свое скорошно интервю със сп. „Eva“ тя за първи път реши да „повдигне завесите“ над онзи период, разказвайки повече за предизвикателствата, през които ѝ се е наложило да премине, снимайки българската версия на колумбийското риалити шоу за оцеляване „Desafío“. Оказва се, че те не са били никак малко.

„Игри на волята“ беше зверска машина, огромно натоварване. Всеки божи ден от сутрин до вечер, на 40 градуса. Нито пиеш вода, нито ядеш. Особено като започнахме да снимаме по два епизода на ден, а в един период – и по три, водех и коментарни студиа. Изобщо не знаех къде се намирам и какво се случва с мен – прибирам се в 5 ч. в хотела, в 6:30 ч. отново трябва да съм на крак. В работата си съм войник. Много държа на точността. Така съм възпитана от майка ми и мисля, че така трябва да бъде“, разказа пред списанието самотната майка, която зрителите пред малкия екран могат да видят в 11-ия сезон на „Откраднат живот“.

На 10 март т.г. Алекс трогна потребителите на виртуалното пространство с емоционален пост, отбелязващ рождения ден на нейния любим, който щеше да навърши 51 г., ако бе жив.

„Честит рожден ден, Обич Моя! Там…. някъде… където и да си… Обичам те, Иване, много те обичам!!!“, написа тя, като публикува архивна снимка, показваща ги тримата с Иван и дъщеричката им София.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ