Скръбна вест, К-19 уби обичаният от цяла Варна – Енчо

Свещ

Варна загуби една от най-харизматичните си личности – обичания журналист и поет Енчо Павлов. Тъжната вест съобщи опечалената му съпруга Милена Павлова.

Черната вест, покосила семейството, е дошла тази сутрин от болницата, където Енчо е издъхнал след боледуване от коронавирус, пише Varna24.bg.

Енчика, както с обич го наричаха приятели и колеги, ще остане в сърцата и спомените на всички, като изключително богата артистична личност, човек с уникален глас, душа и сърце.

Актьор, поет, диктор, два пъти удостоен с наградата от конкурса „Вапцарови дни“, радио и телевизионен журналист, водещ на нощния блог „Нещата от живота“, главен редактор и водещ в Канал8.

Известен с прозвището „Гласът“ заради емблематичния си глас, с който разтапяше публиката при изпълнението на неговите спектакли, един от които е „Бягащи хора“. Прекрасен журналист и радиоводещ.

Това са само част от професионалните и творчески изяви на Енчо Павлов, който в богатия си житейски път остави зад себе си и три деца – двама сина и дъщеричка.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ