Борисов взриви страната с тези думи за новата власт: Искат да им разпиша празен чек! Няма да стане

7 Dni Bulgaria29.04.2021
Бойко Борисов

Министър-председателят в оставка Бойко Борисов обсъжда в дома си вчерашните решения на парламента с министрите Костадин Ангелов, Кирил Ананиев, Екатерина Захариева, Деница Сачева и Лъчезар Борисов, стана ясно от включване на живо във фейсбук. 

„Вчера беше взето решение да стартираме преговори за доставка на руската ваксина, това е изключително притеснително и противозаконно. Тази ваксина не е медикамент. Трябва тя да премине през централизирана процедура на европейско ниво, за мен това е невъзможно. За мен това решение не може да бъде изпълнено“, каза министърът на здравеопазването в оставка Костадин Ангелов.

„Ние нямаме против руската ваксина, когато ЕАЛ я одобри. Дотогава спазваме българските и европейските норми. Поздрави момчетата от щаба, рекорд 20 хил. ваксини, още 200 хил. от Pfizer в понеделник“, обърна се към него Борисов.

„Могат да си направят правителство още днес и тогава могат да си докарат ваксини и от Луната. Ваксините са за над половин милион лева. Искат да им подпишем празен чек, без да знаем какво ще правят с тези пари“, добави още той.

„Кунчев ми липсва. Утре ми свалят конците и като се раздвижа ще дойда да ви видя“, каза Борисов на Ангелов.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ