Бомбата гръмна в ефир! Проф. Константинов с предупреждение към политиците! Ето какво каза за доходите на властта и корупцията

Михаил Константинов

Корупцията не сме я измислили ние. С тези думи проф. Михаил Константинов опита да успокои напористата Мария Цънцарова в сутрешния блок на Би Ти Ви. Заместничката на Хекимян за пореден път влезе в ролята на правораздавателен орган, забравяйки, че е обикновена репортерка, малко по-цапната в устата, а сега времено водеща през лятото.

Високоговорителят на Би Ти Ви зареди догмите за Пеевски, корупцията, купуването на гласове, напомпана с новия скандал „Бенчо Бенчев“. Големият въпрос е кой издава заповед „Дръж“ в слушалката на Цънцарова, за да се хвърля тя като питбул върху гостите, вместо да задава нормално въпроси и да слуша отговорите, ако иска да се получи нормален диалог.

„Доходите, които са декларирали представители на властта, изглеждат нормални. За неверни данни те носят наказателна отговорност“, припомни проф. Константинов. „Те отговарят на обективната действителност. Евродепутатите имат големи заплати по принцип“, коментира той декларациите на властта, огласени от Сметната палата.

По повод декларираните от вицепремиера 156 000 лв. спестявания той уточни, че едва ли са само от заплати, има и други начини за печелене на пари, но така са подготвени декларациите, че няма тдруга графа.

„Големият въпрос е кой финансира кампанията на политиците“, каза от своя страна политологът Цветана Андреева. Тя загатна, че се крият пари в офшорки, купуват се скъпи коли, имоти…


One comment

  • Иван

    08.08.2018 at 8:35

    И по БГВ и по Нова е ужас с тези водещи -жени ,противно ,особено богатащ.шката от нова ,тя само криви устатата ,много е неприятна и се прави на знаеща ,отврително ,да се появява НИКОЛАЕВ , А ТЯ ДА ИЗЧЕЗВА
    А

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ