Лоши новини сполетяха Рачков на Велики четвъртък, не е на себе си

Димитър Рачков

Окръжен съд-Бургас одобри постигнато споразумение между Окръжна прокуратура-Бургас, брата на известния комик Димитър Рачков – Петър и неговия защитник.

На подсъдимият бе наложено наказание от 1 година и 3 месеца „лишаване от свобода“ при първоначален „строг“ режим на изтърпяване и глоба в размер на 5 000 лв.

Съдът приведе в изпълнение и наказание по друго дело на подсъдимия в размер на 1 година и 11 месеца, чието изпълнение е било отложено за изпитателен срок от 4 години.

Съгласно постигнатото днес в Окръжен съд-Бургас споразумение, Петър Рачков се призна за виновен в това, че на 15 август 2020 г., в Бургас, без надлежно разрешително, държал с цел разпространение на високорискови наркотични вещества – метамфетамин и амфетамин, на обща стойност 40.29 лв, пише burgas24.bg.

В съдебното заседание подсъдимият призна вината си и се отказа от разглеждането на делото по общия ред.

Окръжен съд – Бургас намери, че постигнатото споразумение не противоречи на закона и на морала, поради което следва да бъде одобрено.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ