Бившата жена на Бойко Борисов унищожи Слави Трифонов

Д-р Стела Костова

Бившата жена на премиера в оставка Бойко Борисов д-р Стела Костова, изрази възмущението си към Слави Трифонов и неговите подчинени в социалната мрежа Фейсбук.

Често в социалните мрежи доктор Костова споделя анализи на експерти, журналисти и общественици, с които е съгласна.

Под една от последните публикации на писателя Христо Стоянов относно новите депутати, тя дискутира появата на Трифонов на политическия небосклон със своя приятелка, предава plovdiv24.bg.

„Адмирации за поста !!! Шоуменът даже не благоволи да се изправи като всички. Закле се седнал (това никой не го отрази). Сценаристът е пропуснал да му напише какво да прави, тъй като е бил доста зает да пише своето нелепо изказване. Нямам думи за злобата, която цареше в цялата зала“, пише приятелка на Стела Костова.

„Да, долнопробното поведение, абсолютно им приляга и отговаря на същността им“, отвърна ѝ лекарката.

Въпреки че са разведени от години доктор Костова подкрепя всички решения на своя бивш съпруг. През миналото лято тя бе възмутена от действията на протестиращите в центъра на София, като използва много груб изказ, за да изрази неодобрението си, което силно контрастира с нейната външност.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ