Пекарна меси козунаци за хора в нужда

Тесто

За втора поредна година се провежда инициативата „Висящи козунаци“ за хора в нужда. Всеки, желаещ може да предплати козунак, с който да зарадва напълно непознат. Идеята е, че за всеки предплатен козунак, екипът на Дарин добавя още един.

„Идеята се роди, когато един от постоянните ни гости си купи козунаци и остави пари за хора, които не могат да си позволят. Миналият Великден беше много особен, странен и може би студен. Решихме, че трябва да помогнем на това добро и на неговите 5 козунака да дарим още 5. Така тръгна лавината на доброто. Накрая финиширахме със 132 подарени козунака миналата година”, разказа създателят на инициативата Дарин Стойков пред Нова телевизия.

Тази година инициативата отново е стартирана от клиент на пекарната. Козунаците ще зарадват деца от домове за сираци, хора в нужда от Северозападна България, както и хора с физически и умствени затруднения.

„Тази година има много желаещи да помогнат. Може би ще стигнем миналогодишната бройка. На доброто трябва да се помага. Хората биха направили нещо такова, ако видят, че и някой друг ще се включи заедно с тях. Затова отговаряме на всеки козунак с един от нас”, добави Дарин.

За добродетелите, които искат по банков път да дарят средства за козунак на друг човек, ето детайлите:

Сметка: BG76UNCR70001522261606 при УниКредит Булбанк

UNCRBGSF за титуляр Биеф Дизайн ООД

Основание „Висящи козунаци“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ