Щастлива новина сполетя Зори и Вальо от „Един за друг“

Един за друг

Непредвидимата игра с люлката приключи неизгодно за Валя и Детелин, които се оказаха първите отпаднали участници в „Един за друг“ тази седмица. Гласуване между старата петица трябваше да определи коя от другите две завърнали се двойки може да продължи участие си в романтичното риалити. Всички единодушно решиха втори шанс да получи емоционалното семейство от Шумен – Зорница и Валентин, а с надпреварата да се разделят Стефания и Анжело.

За радост на двойките, водещият Емил Чолаков обяви, че втора елиминация няма да има. „Това означава, че имате поне още седмица в играта.

Оттук нататък обаче всяка ваша грешка може да коства участието ви във финала. Останахте най-добрите и всички вие си заслужихте мястото в този етап на състезанието. Трябва да призная, че тепърва най-интересното предстои, но и най-трудното“, добави още той.

Какво предстои за останалите шест двойки, как ще изглежда тяхната печеливша стратегия и кои влюбени ще се окажат с крачка по-близо до голямата награда, предстои да разберем.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ