„Имах болки в гърба и мигрена, оказа се смъртоносна болест“

Screenshot 2021-05-01 at 12.21.35

Жителка на английския град Ливърпул, страдаща от главоболие и болки в гърба, отиде на лекар и разбра, че страда от смъртоносна болест, пише Liverpool Echo.

През октомври миналата година 38-годишната Александра Дулкевич, която е майка на две прекрасни дъщери, пътувала до родината си Полша, а когато се върнала във Великобритания, започнали да я мъчат мигрена и болки в гърба.

На 10 октомври си направила преглед със скенер на гърдата и биопсия. Седмица по-късно загубила работата си, а на следващия ден узнала ужасяващите резултатите от изследването, което показвало, че има рак, който се разпространил и в костите.

41-годишна й приятелка Анна веднага се заела да й помага. Дълго време тя молела Александра да й организира кампания по набиране на средства за лечението, която 38-годишната полякиня смятала за унизителна.

В крайна сметка отстъпила и сега преминава 18-седмичен курс по химиотерапия.

След всяко вливане Александра се чувства много зле. Тя е загубила прекрасната си коса, нуждае се от специална диета и добавки, но онкологът й казва, че ракът се повлиява от лечението.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ