Плевнелиев стяга сватба, булката македонка

Росен Плевнелиев

Росен Плевнелиев стяга нова сватба. Щастливото събитие идва в подходящ момент и е заради най-големият му син от бившата му жена Юлияна – Асен.

Младежът вече е студент и впечатлява девойките с атлетична визия и спортно тяло, което не се притеснява да демонстрира в социалните мрежи. Сърцето му обаче е завладяла красива македонка на име Нина, която е родом от Скопие.

Хубавицата отдавна живее в България и през 2020 завърши престижното Англо-американско училище в София.

След дипломирането си кандидатствала в елитен университет в Прага и в момента живее в чешката столица, а с Асен се срещат из Европа, когато и двамата са свободни.

Връзката им е от разстояние, но въпреки това намират време да са заедно. Нина не крие радостта си от всяка тяхна романтична среща, която запечатва в снимки, вижда се от профила ѝ в социалните мрежи. Росен Плевнелиев и бившата му жена Юлияна вече познавали бъдещата си снаха. През миналото лято тя им гостувала в един от морските им имоти, които след развода приписаха на синовете си, пише Ретро.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ