Времето на Великден ще е слънчево и топло, до 33 градуса

Времето, Залез

Утре ще е предимно слънчево и топло. След обяд ще се развива купеста облачност и на изолирани места ще превали краткотрайно. Ще духа слаб запад-югозападен вятър. Максималните температури ще са между 28 и 33 градуса, малко по-ниски ще са по Черноморието, предава БТА.

Там ще е предимно слънчево. Ще духа слаб югозападен вятър. Максималните температури ще са 23-27 градуса. Температурата на морската вода е 12-14 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините преди обяд ще е предимно слънчево, след обяд над масивите от Западна България ще се развива купеста облачност и на отделни места ще превали краткотрайно. Ще духа умерен, по високите части – и силен, западен вятър. Ще остане топло, с максимална температура на височина 1200 метра около 23 градуса, на 2000 метра – около 15 градуса.

В понеделник и вторник с ориентиране на вятъра първо от северозапад, а впоследствие – от североизток, ще нахлува хладен въздух. Облачността ще е по-често значителна, ще има и валежи от дъжд, на повече места в Източна и Южна България. Сутрешните температури ще са високи, в по-голямата част от страната – между 10 и 15 градуса, а дневните ще се нормализират и през втория ден максималните ще са предимно между 20 и 25 градуса.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ