Бойко Борисов разсекрети профила на кандидат-президента на ГЕРБ

Бойко Борисов

Умен, красив, с опит, приет на запад, с добри отношения на изток. Такъв ще бъде. Коренно различен от сегашния разединител на нацията. Няма да съм аз със сигурност. Така премиерът в оставка Бойко Борисов описа кандидатът за президент на ГЕРБ по време на извънреден брифинг.

„Как аз като не съм го измислил, ще ми кажат какво мисля аз. По тая тема не съм мислил. Сега идват парламентарни избори, които са най-важни за парламентарна република“, допълни той.

„Понеже аз много пъти съм се подигравал на социолозите, понеже не познават, този път познаха точно кой ще е първи. Извинявам им се. Като се явявах за кмет първа беше Дончева, а аз бях трети. Бяха толкова забавни. Само народът може да реши, а той е мъдър. „Има такъв народ“ направиха страшно много – махнаха секциите в съседните държави, приеха мажоритарния вот, решиха битовите проблеми на българите, съставиха правителство“, заяви саркастично премиерът в оставка.

„Да си кръстиш партията „Отровно трио“ и да викаш на другите токсични. Това означава, че ти мразиш повече себе си от другите, Те се ненавиждат вътре в себе си. Това са хора, които не харесват Бербатов. Не харесват успелите хора, измъчват се от това“, допълни той.

Попитан как ще коментира това, че депутатът от „Има такъв народ“ Тошко Йорданов нарече полицаите, които пазеха на протестите „еничари“, Борисов отговори: „Те добре че бяха еничарите, че един можеше да си тръгне с потури, не само с фес. Управлявал съм с тях 4 години. Не закачайте полицаите, сега ще пазят вас.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ