Арестуваха Снежана Макавеева в Италия

Снежана Макавеева

В театралните среди отдавна се говори, че актрисата Снежана Макавеева, която изгря в хитовия сериал „Под прикритие”, е бисексуална. Тя е имала връзки и с жени, и с мъже, пише Хот Арена.

През последната година хубавицата делеше един покрив със своя колежка, която й се водеше гадже, но отскоро пак е сама.

Според запознати до разлъката се стигнало, защото красивата блондинка трудно успявала да се задържи дълго време с един човек.

Бившата партньорка на Снежана също е актриса и точно любовта към киното и театъра ги сближила първоначално. Връзката им станала сериозна и след няколко месеца двете дами заживели заедно. Идилията обаче продължила не повече от година.

Тогава на Макавеева й станало скучно и започнала да се оглежда встрани. Това не останало незабелязано от любовницата й и довело до поредица от скандали, а после и до раздяла.

Снежана никога не е заявявала в прав текст, че е бисексуална, но интимните й отношения с различни жени не са тайна в артистичните среди. Клюката гласи, че блондинката е имала вземане-даване с Галя от балет „Сатен”, а и с няколко свои колежки.

Най-популярната й лесбийска връзка обаче е тази с певицата Люси Дяковска. Авантюрата на известната изпълнителка и актрисата продължила само няколко месеца.

Хора от обкръжението им твърдят, че Макавеева била прекалено вятърничава за по-зрялата Люси, а и тогава още не била готова за сериозни отношения. След разлъката звездата от сериала „Под прикритие” отново се ориентирала към мъжете, но мачовците бързо й омръзнали и пак „заплувала на левия бряг”.

Говори се, че родителите на Макавеева са консервативни хора и били шокирани от разкрепостеното й поведение. Те се надявали, че тя ще се върне „в правия път”. Приятелите й пък смятали, че излиза с жени от интерес към нестандартните изживявания.

За Макавеева е известно, че е една от големите любови на Мариан Вълев – Куката.

Актьорите се срещнаха на снимачната площадка на сериала „Под прикритие” и бързо се превърнаха в любимата светска двойка на феновете. Не се притесняваха да демонстрират публично чувствата си и изглеждаха щастливи, но изневяра от страна на палавата блондинка сложи край на връзката им. Клюката гласи, че младата актриса редовно кръшкала на Мариан и той преживял тежко измените й. Голямата разлика във възрастта им – цели 20 години, също оказала отрицателно влияние.

Чаровната Снежана oт малка си падала по приключенията и не се страхувала да експериментира. Тя била в юношеска възраст, когато решила, че й е писнало от скучното ежедневие на обикновена столична ученичка.

Едва на 15 години си стегнала куфарите и отпрашила за Тайван. Получила зелена светлина за пътуването от родителите си, защото започнала работа като модел в агенция „Ивет Фешън“, стопанисвана от майката на Луиза Григорова. Макавеева заминала за чужбина сама, без да се притеснява, че няма близък, към кого да се обърне за помощ в непознатата страна.

Тя до ден днешен твърди, че има страхотни спомени от пребиваването си като модел в Тайван, Корея и Япония.

Снежана не говори много за личния си живот, но е признавала, че по време на един от престоите си в Милано се е сблъсквала с органите на реда. Напила се зверски с компанията си и започнала да вилнее из центъра на града.

Била арестувана и задържана в полицията. Блондинката се сдобила с тройна присъда по бързата процедура за вандалски прояви, кражба и лъжесвидетелство. Затворът й се разминал, защото тогава все още била непълнолетна, но не й било спестено депортирането в България.

Някъде по това време акълът на буйната девойка започнал да идва в главата. Тя се усетила, че трябва да навакса с ученето, явила се на индивидуални изпити и взела тапия за средно образование.

Била осенена и от идеята да се пробва в НАТФИЗ, защото всички й повтаряли, че е много артистична. Пред строгата изпитна комисия Макавеева се явила с песен на японски език.

Девойката обаче нямала музикален талант и щом заграчила първите строфи, журито веднага я прекъснало. Виждайки, че нещата не вървят добре, Снежана решила да покаже това, с което я е надарила природата. На шашнатата комисия заявила, че ще изпълни еротичен танц и закършила тялото си като стриптизьорка на пилон.

Накрая останала само по бельо, а изпитващите били възхитени. Без да се колебаят, дали положителни оценки и след десетина дни тя разбрала, че е приета да следва в НАТФИЗ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ