Мъката е голяма, единственият оцелял от адското меле край Пловдив – целият потрошен

Линейка

Със счупени ребра, открита травма на коляното, луксация на тазобедрената става и хематом в главата е единственият оцелял от адската катастрофа край Пловдив снощи. Настанен е в УМБАЛ „Св. Георги“ и е под наблюдение, заявиха оттам. По първоначална информация това е шофьорът на джип БМВ Х5, който е карал с несъобразена скорост, предприел е изпреварване и се е ударил челно в друго беемве. Разследва се дали той действително е карал.

Както вече съобщи 24plovdiv.bg, трима са загиналите при сблъсъка, станал навръх Великден на околовръстното шосе на Пловдив, между отбивките за селата Брестник и Марково. Джип БМВ Х5, управляван от 45-годишен, е карал с несъобразена скорост в тъмното и е предприел изпреварване. В следващия момент се е ударил челно в друго беемве, шофирано от 43-годишен пловдивчанин. Той е издъхнал на място.

Другите две жертви са от джипа. Според източници на 24plovdiv.bg те са на 38 и 35 г. Първият е загинал на място, вторият, който е от Смолян, е починал в болница.

По случая окръжната прокуратура образува досъдебно производство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ