Кошмар, проблемите за Фарук от „Завинаги“ нямат край

Йозджан Дениз

Известният турски актьор Йозджан Дениз, известен с ролята си на Фарук от сериала „Завинаги“, не спира с битките с бившата си съпруга. Двамата взаимно се обвиняват в насилие и водяти дело за попечителство над сина им. В последното развитие на събитията обаче Дениз обвини Фейза Актан, че е отвлякла сина им и че е болна от „комплекса Медея“, пише cnnturk.

Йозджан Дениз трябваше да отпразнува третия рождения ден на сина си Кузей, но по-късно актьорът се оплака, че не се е чувал с детето си от над 10 дни.

Дениз казва: „Тези, които изпадат в подобни ситуации, моля, прочетете и се поинтересувайте за този комплекс от медиите в интернет и youtube.

МИТЪТ ЗА МЕДЕЯ

В различните древногръцки, но също така и латински произведения, Медея е описвана като жестока и безскрупулна магьосница, която заради своя любим Язон организира поредица от кървави измами, често прибягвайки до своите магически способности. Язон обаче, решава да я изостави, за да се ожени за друга жена, дъщеря на крал, и да се възкачи на трона.

След като разбира за измяната, Медея решава да с отмъсти като изпраща дреха пропита с отрова на съперницата. След нейната смърт в пристъп на ярост Медея убива и двамата си сина.

Преди да замине тя разкрива какво е направила на Язон, давайки му да разбере, че той е виновен за смъртта на децата им.

КАКВО Е КОМПЛЕКСЪТ „МЕДЕЯ“?

Това заболяване, което се нарича „синдром на злонамерена майка“, се наблюдава при една от всеки три жени поради нарастващите разводи през последните години. В процеса на развод или след него жените в тази ситуация проявяват екстремно поведение, стигайки дотам, че да навредят на децата си или да ги лишат от бащите им, за да накажат и да отмъстят на бившия си съпруг.

Превод и редакция: БЛИЦ



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ