Истината за смъртта на 2-годишното дете в Солище

Линейка

Нова информация за трагедията с 2-годишно дете в Солище. 21-годишната майка е влязла в къщата, за да обгрижи по-малкото си дете. В този момент оставената без надзор Садет паднала с главата надолу в огромния бидон, пълен с вода.

Това разказват жители на кърджалийското село Солище за разигралата се трагедия в махала Копринка в следобедните съботни часове, цитирани от 24rodopi.com.

„На 19 май Садет трябваше да стане на 3 годинки. Беше слънчево дете, игриво. По-малката ѝ сестричка е на годинка и половина. Семейството е бедно, хора от Селище и други села им помагат. Бащата е бил на работа по време на трагедията“, уточняват местните.

В 30-литровия бидон младото семейство съхранявало вода, за да може майката да пере дрехите на децата. В махала Копринка имат проблем с водоснабдяването и във всяка къща се грижат да имат резервна вода за битови нужди, поясняват в Солище.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ