Изненада, Цитиридис седна на стола на Сашо Кадиев

Деси Стоянова, Николаос Цитиридис

Мястото на Сашо Кадиев в „Преди обед“ изненадващо бе поверено на неговия колега Николаос Цитиридис. Водещият на вечерното шоу окупира и сутрешния блок на медията в компанията на Деси Стоянова, а зрителите се питат каква е причината.

Напоследък синът на Катето Евро го е ударил на живот с новата си жена, която успя да го разведе с Таня. Любовните му трепети пречат на работата и за първи път го извадиха от релси.

Кадиев замина на романтична почивка в Пунта Кана, Доминикана, където вероятно е с тайнствената си нова жена. След упорито мрънкане от негова страна, продуцентите на „Преди обед“ взели решение да го пуснат в отпуск за седмица, а на негово място през това време да застане Николаос Цитиридис.

Алчният за ефир грък веднага се наел с новата задача и доказал на всички в медията, че е силно амбициозен и готов на всичко, само да се задържи на работа. Зрители недоволстват от смяната и пишат в социалните мрежи, че им е дошло до гуша от едни и същи муцуни. От медията пък заявяват, че преди години и Сашо бил така отдаден на професията си, докато наистина не се влюбил в новата си приятелка и му личало, че вече има други приоритети.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ