Щастлива новина сполетя любимец от „Фермата“, не е на себе си

Калоян

Любима риалити звезда и актуален влогър се похвали, че ще в скоро време ще става баща. Калоян Димитров – Балан, който стигна до финала във „Фермата“ през 2017 и на косъм се размина с победата, е в очакване на първия си наследник.

Преди няколко месеца той изненадващо предложи брак на приятелката си Надежда, а на Великден призна и благата вест. Той показа наедрялото коремче на бъдещата майка, както и по заснето клипче на момента, в който тя му съобщава, че ще стават родители.

„Защото това е смисълът на живота. Да, нашата първа рожба е на път. Благодаря ти, Надежда. В теб расте нашият нов живот“, написа фермерът в инстаграм. „Ще си имаме БЕБЕ! Най-дългоочакваният момент за нас“, пише пък Надя.

Влюбените са заедно от две години и половина. Запознали се в интернет, след като съквартирантката на Надежда пише на Балан, но не от своя телефон, а от нейния. Балан вижда съобщението, разглежда ѝ профила и си я харесва. В началото връзката им била от разстояние – тя учила във Варна, а той живее в София. Но в крайна сметка се мести и тя в столицата. Първите няколко месеца държат връзката си в тайна по настояване на Надежда – тя просто не била готова за публичността.

„Най-специалният момент в живота ми/ни! В този миг всичко в мен се преобърна. Щастие в най-чистата му форма! Който го е изживял, ще ме разбере, който не е му го желая от сърце“, пише под видеото, в което научава, че тестът за бременност на Надя е с две черти.

Поздравления към младото семейство отправиха Александра Петканова, Ася Капчикова, Диона, Мика Стоичкова и т.н.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ