„На 31 г. съм, влюбих се в 60 г. си свекър, той ме утеши“

Бебе

Американка се влюби в бащата на бившия си съпруг. Нестандартната й история с любопитен край сподели Daily Mail.

Ерика Куигъл от щата Пенсилвания се омъжила за по-големия брат на приятелката си от училище на 19-годишна възраст. Избраникът й бил на 27 години. След две години двамата се сдобили със син, но скоро след това започнали семейните проблеми.

Джъстин обичал да си стои вкъщи и се задоволявал с малки неща, а жена му градяла кариера, мечтаела да пътува и ходела на автомобилни изложения, организирани от нейния свекър Джеф.

Постепенно двамата установили, че имат общи интереси и се сближили. Скоро Ерика започнала да споделя с него и за брачните си проблеми.

След известно време младата жена решила да се разведе със съпруга си и заедно със сина си се преместила при родителите си. С течение на времето обаче осъзнала, че изпитва чувства към Джеф. Оказало се, че те са взаимни.

Тя обсъдила това с бившия си съпруг, а той я уверил, че няма да възпрепятства новата й връзка. След края на развода Ерика и Джеф се събрали, а малко по-късно узаконили връзката си. Двамата имат момиченце.

Ерика твърди, че продължава да контактува с бившия си.

И подчертава, че връзката й с доведения му баща е започнала, след като е била твърдо решена да сложи край на брака с мъжа си. Както и че не той е причината за развода им.

Американката добавя, че голямата разлика в годините не е пречка за отношенията им. Двамата се оженили, когато тя била на 29, а Джефри – на 58.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ