Тежък ден за Слави Трифонов

Слави Трифонов

Днес предстои тежъкден за Слави Трифонов и хората му от ПП „Има такъв народ“. В проекта за седмична програма за днес и петък са включени промените в закона за политическите партии, внесени от тях, които предвиждат намаляване на годишната партийна субсидия от 8 на 1 лев за действителен глас. Закон, който те държат на 100% да бъде променен.

От „Изправи се! Мутри, вън!“ предлагат промени в закона за извънредното положение – добавката от 50 лева към пенсиите да се изплаща до края на годината и да се спрат принудителните действия по събиране на публични вземания от гражданите по време на пандемията.

От „БСП за България“ искат промяна на Кодекса за социално осигуряване, с която се предвижда преизчисляване на старите пенсии от 1 юли тази година.

В дневния ред са включени и два проекта на решения. Единият на „Демократична България“ – за създаване на временна комисия за проверка на строежите и обектите на територията на лесопарк „Росенец“. Другият на БСП – с което да се възложи на Министерския съвет да осигури достъп на българските граждани до руската ваксина срещу COVID-19 „Спутник V“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ