Сашо Кадиев издаде коя е новата му жена

Сашо Кадиев

Публична тайна е, че Сашо Кадиев е изоставил майката на своята дъщеря и от почти година се носи на крилете на любовта с нова жена. В момента синът на Катето Евро е на почивка в Доминикана с любовницата, а на неговия стол в „Преди обед“ се е настанил Николаос Цитиридис.

Влюбените гълъбчета на няколко пъти бяха засичани да се целуват в софийски паркове, но самоличността на дамата беше загадка. Досега. Според запознати, Кадиев върти любов със значително по-млада от него моделка.

Из коридорите на Би Ти Ви се носи мълвата, че Сашо има връзка с 23-годишната моделка Ивелина Чоева. И всички факти сочат към правотата на тези слухове.

Водещият на „България търси талант“ пусна стори как се разхожда по брега, а до него се виждат дългите крака на красавицата, но само това. Така той обяви наличието на нова жена в живота си.

Бърза проверка на профила на моделката в Инстаграм я издаде, че също в момента е на почивка в Доминикана. Двамата споделят самостоятелни снимки, тъй като все още не са готови да оповестят тайната си връзка, която започва още докато е обвързан с Таня.

Кадиев харесва всяка снимка на Ивелина, което допълнително подклажда съмненията на колегите му, че именно с нея си ляга вечер култовият водещ на „Преди обед“. Майка му Катето Евро все още не се е запознала с новата си снаха, но продължава да е близка с бившата на сина си.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ