Кали: Имам бръчки, остарях и надебелях, вижте ме хора

Кали

Певицата Кали никога не е била от суетните жени, които не смеят да си покажат носа навън без задължително да са е гримирали и направили прическа. Наскоро изпълнителката на „Като те почна“ публикува свои натурални снимки и получи критика за външния си вид.

Фолк звездата не остана длъжна на хейтърите, за които угодия няма и ту критикуват пластичните корекции, ту външния вид на звездите. Певицата публикува статус, чрез който даде да се разбере, че продължава да поставя на първо място вокалните качества, които има, а след това външния си вид.

„Мили хора, имам си и бръчки и широк нос и екстеншън си нямам, и съм надебеляла по време на пандемията, и съм остаряла (за моя радост), но аз не съм манекенка, слава Богу! Пишете че съм си правила нещо…..ми не съм… дебела съм. Не ми е важно да ме харесвате как изглеждам, а как пея, така че критики приемам само, ако са свързани с пеенето ми, тях ще взема под внимание! Еййййй, угодия нямате! Като не си правиш фотошоп – грозен! Като си правиш корекции – пак! Айде, гледайте си работата! А, да….Весели празници и по-смирено, ако обичате“, пише тя.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ