Александър Ненков: Властта вече е официално е в ръцете на “Обединителят”

Тома Биков, Александър Ненков и Томислав Дончев

Всичко е под контрол! Сценарият е в ход! Властта вече е официално е в ръцете на “Обединителят”, с любезното съдействие на всички, които излъгаха и вместо промяна, ни предложиха подмяна. Честито на вярващите! Този коментар направи зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Александър Ненков.

Коментарът му идва след днешните наситени политически събития. БСП за България получи и веднага върна мандата за съставяне на правителство. Това бе третият неуспешен опит за създаване на кабинет в рамките на 45-ия парламент. Президентът Румен Радев обяви, че предстоят предсрочни парламентарни избори.

Също днес започнаха и консултациите при президента Румен Радев за избора на новата Централна избирателна комисия (ЦИК). За пръв път процедурата се провежда при президентството, което предвиждаха приетите промени в Изборния кодекс преди празниците. Всяка една от партиите в парламента ще излъчат свои кандидати за ЦИК.

От ГЕРБ-СДС са категорично против тази процедура, обвиняват партиите, че са дали повече правомощия на президентството. Радев от своя страна се противопостави и призова внушения да не се правят.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ