Трагедията е пълна, казаха кой е загиналия при адската катастрофа навръх Великден в Пловдив

Screenshot 2021-05-06 at 8.49.15

43-годишният бивш полицай Николай Иванов е един от загиналите в жестоката катастрофа на Околовръстното, съобщава TrafficNews. Пловдивчанинът е водач на БМВ-то, в което Иво Даскалов–Лудия се вряза с бясна скорост на отсечката от разклона на Марково до Кукленско шосе.

Припомняме, че в мелето загинаха трима мъже. 46-годишният Иво Даскалов, по прякор Лудия навлязъл в насрещната пътна лента за движение. Настъпил челен сблъсък между неговия автомобил и лек автомобил БМВ, който се движел по същото време в собствената си пътна лента.

Вследствие на удара, на място загинали двамата спътници на Даскалов, както и водачът на другия автомобил – 43-годишният Иванов.

Бившият полицай е собственик на автосервиз под тепетата. Баща на момиченце. Близки на пловдивчанина коментират, че Ники е бил изключително внимателен шофьор и отговорен на пътя.

От два дни в профила на Иванов близки познати изказват съболезнования на семейството му.
Очевидци от злополучната нощ разказаха, че джипът на Лудият, който е спортен модел на Х5, е летял с бясна скорост по шосето.

Близо два часа пожарникари и екип на сектор „Специализирани оперативни дейности” са рязали ламарините на превозните средства, които са били смени до неузнаваемост.

Даскалов в момента се намира в болница, където е настанен за лечение с няколко травми. Няма опасност за живота му.

С постановление на наблюдаващия прокурор пловдивчанинът е задържан за срок до 72 часа, като е поставен под охрана в болницата. Спрямо него е повдигнато обвинение за смърт по непредпазливост на трима души. Предвиденото от закона наказание за престъплението, в което е обвинен Даскалов, е от 3 до 15 години лишаване от свобода и лишаване от право да управлява моторно превозно средство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ