ВМРО разговарят с НФСБ за явяване на изборите

Красимир Каракачанов

Министърът на отбраната в оставка и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов коментира предстоящите предсрочни избори на 11 юли.

След тържествения водосвет по повод празника на Българската армия военният министър в оставка бе помолен да разкрие действията на патриотите и възможните коалиции.

„Има разговори, като официално ще имаме преговори на нива ръководства в понеделник“, разкри Каракачанов и допълни: „Контактите с Валери Симеонов и НФСБ не са спирали. С Волен Сидеров нямаме връзка от година – той беше причината за торпилирането на коалицията „Обединени патриоти“.

С КОД и лидерът на партията Петър Москов не са водени разговори за коалиция на предстоящите избори, но има нормален диалог.

„И политиците, и гражданите си направиха определени изводи от миналите избори и неуспешния опит да се състави правителство“, смята лидерът на ВМРО.

„Сега всичко е въпрос на разум и проявяването му. Изводът е, че трябва да мислим преди да гласуваме. 30 години гласуваме на базата на емоции – играем тото, така няма какво ново и по-хубаво да ни се случи“, съобщи Каракачанов.

„Надявах се, че политиците ще имат консенсус и диалог за нормално работещо правителство. Сега какво? Избори до дупка? Никой не е готов – трябва да се загърби личния егоизъм. Има смисъл от партии, ако те работят за държавата“, категоричен бе военният министър в оставка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ