Жената на Орлин Горанов намерила мъж на Алекс Раева

Орлин Горанов

След куп несполуки в любовта, Алекс Раева откри щастието в лицето на благоевградския бизнесмен Любомир Палаханов. Зад тяхната любов стои жената на Орлин Горанов – Валя.

Алекс е отдавнашна приятелка със семейство. Тя и Горанови през годините прекарват много от най-големите празници заедно. Обединява ги общото отношение към нещата от живота и сходните хобита и забавления. Раева се гмурка редовно, а Валя и Орлин са запалени по ветроходството.

Така през 2018-а година, в края на лятото, Горанови и техни приятели за пореден път организират морско пътешествие. Още преди да стъпи на борда на луксозната лодка сред приятелската компания Алекс забелязва особено симпатичен мъж, който веднага ѝ грабва окото. това е бил именно Любомир.

Благоевградчанинът също не остава безразличен към Раева. В продължение на седмица на яхтата двамата не спират да общуват, водят продължителни разговори, а химията помежду им е тема на разговор за всичките им приятели. След като стъпват на твърда земя, Алекс заминава за Египет на отдавна планирани тренировки по гмуркане. За първи път лети с огромно нежелание и няма търпение да се прибера отново в България и да види Любомир. Той също я чака и връзката им се развива светкавично.

Месец и половина по-късно вече Раева вече е бременна с първото си дете. Междувременно се решава и на още една голяма житейска промяна. Изоставя живота в родната София, където са майка ѝ и всичките ѝ приятели и се премества в Благоевград, където живеят и днес тримата с малка Лия.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ