По-хладно в събота и неделя

Времето, Бучиниш, Растителна

Ще бъде слънчево, след обяд ще има временни увеличения на облачността, но ще остане без валежи. Ще духа до умерен вятър от юг-югозапад и с него дневните температури ще се повишат, максималните ще са предимно между 26 и 31 градуса.

Над Черноморието ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността в следобедните часове. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 20 и 24 градуса. Температурата на морската вода е 14 – 16 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2 – 3 бала, предаде БТА.

Преди обяд над планините ще бъде слънчево, след обяд ще има временни увеличения на облачността, но ще е без валежи. Ще духа умерен до силен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 20, на 2000 метра – около 14 градуса.

През почивните дни температурите ще се понижат, отначало дневните, впоследствие и минималните. През нощта срещу събота и в събота вятърът от север-северозапад, в Източна България по-късно през деня – от североизток, ще се усили. Ще има по-значителни временни увеличения на облачността и на места, главно в Източна и Южна България – краткотрайни валежи с гръмотевици. В неделя вятърът ще се смени с източен, през деня временно ще се усили, особено в Източна България. Времето ще бъде предимно слънчево, но сутринта хладно, с минимални температури в повечето места между 4 и 9 градуса; в отделни райони са възможни слани.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ