Испания полудя по тази българка, тя не е на себе си

Виктория Георгиева

Истински пробив успя да постигне българската певица Виктория Георгиева по време на участието си в най-гледаното телевизионно предаване в испанския ефир Rocío, contar la verdad para seguir viva, пише Монитор бг.

В рамките на шоуто тя изпълни песента, с която ще представи страната ни на Евровизия 2021 – Growing Up is Getting Old. Георгиева бе гледана от близо 2,5 милиона зрители от страната на Сервантес.
„Зад пробива в Испания стои много работа на нашия страхотен екип. Това е огромна стъпка – не само за Виктория, но и за цялата музикална индустрия в България.

Радвам се, че толкова големи професионалисти следят новите български таланти. Това е истинско признание!

Силно се надявам тази наша крачка да повлияе позитивно на всички млади артисти, които се борят за международната сцена.

В България имаме страхотни таланти и съм сигурна, че най-доброто предстои.”, смята Геновева Христова, продуцент на Виктория и на българското участие за Евровизия 2021.

В Мадрид Виктория имаше възможност да се срещне и с Блас Канто, тазгодишния представител на Испания на песенния конкурс.

Той не скри очарованието си от българката и се изказа ласкаво за нея:

“Виктория е страхотен талант. Радвам се, че ни гостува в Испания. Бих се радвал изключително много, ако направим дует заедно. Смятам, че ще се получи нещо наистина магично.”

След броени дни – ощ ена 10-и май Виктория и българската делегация ще отпътуват към Ротердам, където ще се проведе Евровизия тази година.

Георгиева ще пее на втория полуфинал на конкурса на 20 май, а ако продължи напред ще се качи на сцената и два дни по-късно. Всички българи в чужбина ще могат да гласуват за нея и България, а повече информация за това може да бъде намерена на BULGARIA2021.com.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ