По-добре ВМРО с кауза, отколкото „Мутрите“ на МаяМа с клауза

7 Dni Bulgaria07.05.2021
Красимир Каракачанов

Оттече това Народно събрание! Хубаво е, че бързо фекалните води в него сами си дръпнаха синджира. А най-хубавото е, че повечето от тях ще оттекат в историята и повече няма да ги видим.

Като „Мутрите“ на Мая Манолова. Престъпление към държавата ще е, ако пак ги видим вътре. Капон с нейния тампон Бабикян, обичащи се на държавна издръжка. Хаджигейов, дето искаше да стане партиен номад и да осребрява, да осребрява… Самата Манолова, изхабена от ползване до втръсване, но все така готова пак да кацне на нечий, за да я забележат.

Това не са партии с каузи. Това са партии, вкарани в Парламента след подписване на съответни клаузи със спонсора. 30 дни те работиха не за народа, а за работодателя. 30 дни бориха закони не за народа, а за спонсора.

Случилото се с този парламент е чудесен знак за избирателите!

На последните избори ВМРО беше единствената партия, която казваше какво ще направи, когото влезе в Народното събрание. Обещаха да продължат да вдигат пенсиите, да работят за средния и малкия бизнес, да бранят България от джендъриата, да не дават Македония, да бъдат нормални. Това могат воеводите, това обещаха.

Не влязоха в парламента, защото там се намърдаха партийки, дето радваха простолюдието със закани да чегъртат.

Е, изчегъртаха се. И сега сме пак пред избори. Но този път с друг акъл. Дано го имаме, за да направим разлика между кауза и клауза!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ