Икер Касияс се развел заради красивата българка Надя

Икер Касияс

Сензационна версия за раздялата на най-известната двойка в испанския футбол разкриха местните медии.

Според информациите от Иберийския полуостров, българка е една от причините за развода между легендарния вратар Икер Касияс и журналистката Сара Карбонеро.

29-годишната Надя Александрова е в близки отношения с бившия страж на Реал Мадрид още от 2019 г., обявиха в предаването „Салваме“ по телевизия „Телесинко“.

Те научили за авантюрата между двамата от бившия приятел на българката. Според изнесената информация, тя работи в автомобилния бизнес, но също така е популярен инфлуенсър в „Инстаграм“.

От предаването дори се свързват с Надя Александрова, която се включва в ефир.

“Откъде научихте? Майко, мила! Малцина знаеха за това! Той ми има доверие. Страхувам се как ще реагира. Отношенията ни са сложни. Много сме близки и се нуждаем един от друг. Заедно сме от две години и беше много трудно да запазим тайната“, признава българката.

Надя обаче отрича да носи вина за провала на брака на знаменития вратар.

„Не съм аз причината за развода. Не се чувствам като човек, който е развалил брака и семейството им“, категорична е Александрова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ