Ицо Хазарта препоръчва ваксиниране, има 8 пъти по-голяма защита

Ицо Хазарта, Женя Димова

Ицо Хазарта препоръча ваксинация на своите последователи в социалните мрежи. Рапърът вече е поставил втора доза и вече има над 8 пъти по-голяма защита от COVID-19.

„Две седмици след втората доза на Pfizer защитата ми срещу ковид е над 8 пъти по-висока от необходимия минимум. Отне ми един месец ходене по мъките, за да намеря начин да се ваксинирам с рНК ваксина. Сега вече ги има навсякъде и отнема най-много един час чакане, затова препоръчвам на всеки да се ваксинира – и искам да обясня защо.

Не съм обожател на ваксините. Имах избор между две неща:

– ваксина, която предпазва от вируса в над 90% от случаите, и предизвиква сериозен проблем при един от 300 000 ваксинирани.

– вирус, който в България убива един на всеки 25 заразени.
На хората, които ме критикуват, че се изказвам по теми, от които не разбирам, бих искал да кажа следното – искрено ви моля да ме извините, че съм предизвикал досада или друго неприятно чувство във вас. Имам право на мнение, а вие имате право да не сте съгласни с него. Пиша този пост, защото той ще достигне до стотици хиляди хора, и ако дори и един – единствен човек успее да се спаси от тая отвратителна болест благодарение на него – значи е имало смисъл.

Благодаря за вниманието, желая ви приятен ден!“, написа Хазарта.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ