Манолова не разпна Борисов. Направи го мъченик

Мая Манолова

С такива врагове на Бойко Борисов не са му нужни приятели. Той трябва да изпитва дълбока благодарност за миризливото кюспе от семки, сперматозоиди и кюлчета злато, което в петък до късно вечерта произвеждаше т.нар. комисия за ревизия на управлението му с т.нар „изслушване” на агробизнесмен.

Доброволецът щеше да прави потресаващи разкрития, които да разпнат Борисов и подопечните му. Мая Манолова и сподвижниците й депутати от комисията явно са били убедени в това, като са го поканили в парламента.

Но в крайна сметка всички вкупом извършиха огромна услуга на премиера – в светла събота сутринта той изглежда мъченик, жертва на чудовищна клевета и гавра. И това ще му се върне на изборите.

Уважаемата г-жа Манолова обикаля от телевизия в телевизия и обяснява каква епохална работа е свършила нейната комисия. Може би някои електорални единици ще повярват на тая поредна предизборна агитация. Но според мен мислещите българи са на обратното мнение.

Те очакваха от новите партии в парламента и новите народни представители поне малък знак, че имат сериозни намерения, воля и ум да разкрият зловредните управленски практики.

Знакът обаче се оказа толкова неприличен, че оттук нататък на сериозните хора и медии ще са им нужни огромни усилия, за да привлекат внимание със сериозни разследвания. Защото обществото престава да чува, когато ден след ден му надуват главата с пикантерии за проститутки шпионки в леглото на властта. Претръпва от „разкрития” и започва да пропуска истинските факти за корупция и злоупотреба с власт.

Каквато и да беше целта на комисията „Манолова”, от глупост или самонадеяност тя се включи в активно мероприятие, което освен че сложи мъченически ореол на Борисов, министри и ГЕРБ активисти, предизвика омерзение.

За пореден път каква стана тя – гласуваме, избираме и накрая България се управлява от хора, сякаш лишени от грам интелект и почтеност.

Автор: Димитрана Александрова / „24 часа“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ