Феновете тръгнаха на революция срещу БФС, Боби не е на себе си

Фенове, БФС

Феновете на „Локомотив“ (Пловдив) и „Ботев“ (Пловдив) се надигнаха, явно готови за старт на футболна революция. Те призовават за промяна в ръководството на БФС, определят настоящите действия на оттеглилия оставката си след 18 месеца Борислав Михайлов като срамни, а действията на управляващите в момента „некомпетентни“. И канят единствения официално излязъл към момента кандидат за промяна и президент на БФС Димитър Бербатов на среща в Пловдив.

Феновете на „Черно море“ вече издигнаха транспарант срещу настоящото ръководство по време на мача им с „Ботев“ (Пловдив).

Запалянковците на ЦСКА от организацията „Сектор Г“ се обяви за промяната и в подкрепа на Бербатов веднага след обявяването, че се впуска в битката за президент на БФС.

Феновете на „Левски“ от тръст „Синя България“ призовава за свикване на извънреден конгрес и задължителна промяна. А призивът им бе и към ръководството на клуба.

Изглежда, че революцията започва от феновете.

Ето какво написаха от фенклуба на „Локо“ (Пловдив):

Времето за промяна в българският футбол настъпи! И това трябва да се случи незабавно!

Некомпетентността и аматьорщината продължават да бушуват по най-високите етажи на родната футболна централа. Това говорят и фактите от последните безумни и неадекватни решения относно отлагането и изиграването на оставащите мачовете от плейофната шестица на ЦСКА 1948, където пряко ощетен е нашият отбор, с които обаче се облагодетелства друг отбор – хладен полъх от едни отминали времена, които не трябва да се завръщат. БФС се е превърнало в частно дружество с неограничена безотговорност.

Оттеглянето на оставката на Боби Михайлов и самоназначението му отново за президент на БФС е неприемлива, срамна и позорна, лишена от всякакъв морал постъпка. Морал, без който няма как да изплуваме от дъното на европейския и световен футбол. Ние, от фенклуб Локомотив Пловдив, смятаме, че извънреден конгрес е крайно належащ в тази ситуация. Боби, Емо, Данчо, Венци и компания, вие показахте на цяла България на какво сте способни. Разберете, че отминаха времената, в които важните решения се взимат на маса.

Ето защо отправяме покана към единствения официално обявил се кандидат за президент на БФС Димитър Бербатов и неговия екип на среща в Пловдив, на която да изложи програмата си за развитието на българския футбол пред локомотивската общност. Българският футбол се нуждае от нови лица!

Ето какво написаха от клуба на привържениците на „Ботев“ (Пловдив):

От името на една от най-големите футболни общности в България, ние привържениците на Ботев Пловдив, искаме да изразим своето разочарование и притеснение относно събитията в българския футбол в последните седмици и по-специално в БФС. Смятаме, че създалата се ситуация с начина по който Борислав Михайлов опита да се самоназначи отново за президент на централата, е крайно неприемлива и за пореден път доказваща липсата на професионално отношение към българския футбол. Поради което ние изразяваме мнение, че свикването на извънреден конгрес на БФС е крайно належащо в тази ситуация и не желаем БФС да бъде ръководен от Борислав Михайлов и неговото обкръжение.
С тази декларация отправяме и покана към единствения официално заявен към момента кандидат за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов на среща в Пловдив при удобно за него време в близко бъдеще, за да презентира пред нас своя екип и идеи за развитие на футбола в България.

„24 часа“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ