Синът на Ваня Костова посочи истинската причина смъртта ѝ

Ваня Костова, Д-р Боян Михайлов

Любимката на няколко поколения почитатели – ангелогласната певица Ваня Костова, отлетя в хора на ангелите.

Голямата звезда на българската музика почина внезапно на Гергьовден, а хората казват, че добрите хора си отиват на големи християнски празници.

Синът ѝ Д-р Боян Михайлов, който е лекар във Втора градска болница в София, съобщи пред „Телеграф“, че инфаркт е покосил прочутата му майка в дома й в столичния квартал „Надежда“.

След като е получила сърдечния удар, певицата е извикала Бърза помощ, но пристигналите на адреса медици установили, че е в критично състояние и за съжаление не са могли да й помогнат.

В късния следобед на Гергьовден наследникът качи в профила си във Фейсбук снимка на майка си и дъщеря си Ванеса с букети цветя на черен фон, придружена от сърце.

Тъй като фотосът не бе с никакъв текст, повечето приятели и почитатели помислиха, че това е поздрав за празника и й пожелаха здраве. Не мигнал цяла нощ след смъртта на майка си, Боян Михайлов изплака във „Фейсбук“: „Нима ще ме оставиш, мамо“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ