„Отседнахме в турски хотел за 13 евро, лудост е какво получихме за парите си“

Хотел, Стая

Пътешественик прекара ваканция в популярен турски курорт в хотел, който според него се оказал най-евтиният вариант за настаняване през януари тази година.

Той е от Русия и разказа за своите впечатления в своя блог.

Руснакът уточнява, че е отседнал в хотел Dimo ​​Antalya в самия център на Анталия. Цената на стая за трима на вечер с включена закуска била около 13, 4 евро.

Първоначално туристите наистина харесаха хотела, по-специално неговия интериор: просторно и високо фоайе, голяма зона за сядане на два етажа, уютна атмосфера с мека мебел и маси.

„Но веднага щом ни отведоха в стаята, илюзията за хотела започна да се разсейва“, казва авторът на блога.

И така, резервираната стая се оказала изключително малка за трима гости: разстоянието между леглата било толкова тясно, че можело да се мине само настрани.

В стаята имало и малък гардероб, маса с хладилник и телевизор, но не цялото оборудване работело. В същото време банята била малко по-просторна.

Според автора, вечер е имало прекъсвания на топла вода в хотела, така че не всички почиващи са успели да се изкъпят в първия си ден на почивката.

На свой ред закуската, предлагана от хотела, зарадвара туристите.

Туристът разказва, че им били сервирани чинии с яйце, наденица, зеленчуци, руло с масло и сирене.

„Всичко бе просто и задоволително, я ресторантът – с изглед към морето“, отбеляза блогърът.

В заключение туристът подчертава, че основното предимство на този хотел е неговото местоположение: той е на три минути пеша от плажа и седем минути от стария град.

„Вероятно за Анталия това е наистина добро предложение и идеална комбинация от цена и качество“, обобщава пътешественикът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ