ВМРО, НФСБ и КОД започват преговори за общо явяване на предсрочния вот

Красимир Каракачанов

Партиите от патриотичното пространство – ВМРО, НФСБ и КОД, започват преговори за общо явяване на предсрочния вот на 11 юли, съобщи БНТ. На 4 април бившите коалиционни партньори от „Обединени патриоти“ – ВМРО и „Атака“, се явиха поотделно на изборите, а НФСБ участва в коалиция с „Воля“, но всички те останаха извън 45-ия парламент.

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов потвърди в края на миналата седмица, че от 10 май ще започне разговори за общо явяване на предсрочния вот с партията на Валери Симеонов и формацията на Петър Москов.

„С Волен Сидеров контакти не сме поддържали повече от една година, а и не виждам смисъл – той е основната причина за торпилиране на коалиция „Обединени патриоти“, той буквално на втория месец започна да плюе колегата си Симеонов. Няма смисъл да се повтаря едно и също“, коментира Каракачанов.

За общо явяване на предстоящия вот призова и Валери Симеонов. Той се обяви против действията на „новите улични диктатори“ и „опитите за подчиняване на правосъдната система“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ