„Борисов само искаше да говори за „прекрасната госпожа“, която го е заснела“

Бойко Борисов

Бойко Борисов сам е поискал да сподели в интервю за списание L’Europeo подробности за „прекрасната госпожа“, която била заснела прословутите кадри от спалнята му и пълното с пари и злато чекмедже на нощното му шкафче.

Това сподели пред „Нова телевизия“ един от съавторите на интервюто, депутатът от ГЕРБ-СДС Любен Дилов-син.

При друго интервю за изданието, чийто последен брой е посветен на българските министър-председатели, бившият премиер Пламен Орешарски пък поискал да каже подробности за това как точно се е стигнало до номинацията на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, която доведе до масови протести, довели до оставката на кабинета му. Авторите на интервютата обаче отказали да разговарят по тези теми, защото не искали да публикуват „клюки“, коментира Дилов, който е издател на L’Europeo.

В тематичния брой на списанието за българските премиери от Освобождението досега има специални интервюта с Георги Атанасов, Симеон Сакскобургготски, Сергей Станишев, Пламен Орешарски, Бойко Борисов, като покани са били оправени до всички живи премиери на България, но някои не са се съгласили.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ