Миню Стайков за твърденията на Илчовски: Нямам сестра

миню стайков 2

Нямам сестра, този лаконичен коментар направи Миню Стайков по повод разказа на бизнесмена Светослав Илчовски, който бе изслушван в Комисията за ревизията в парламента, чийто председател е Мая Манолова. Стайков поясни, че никога не се е виждал с Илчовски, предаде БНТ.

При първата си поява в Народното събрание аргобизнесменът пусна бомбата с разкритията си, че е виждал запис как в ареста Миню Стайков е изтезаван. По-късно обаче той не потвърди кое е лицето с мотива, че не иска да го злепоставя.

Илчовски бе представен в Комисията по ревизията като бизнесмен, който има доказателства за рекет, финансови измами и корупция. Основните му разкрития са за собственика на фирма „Градус“ Иван Ангелов. Илчовски твърди, че Ангелов е близък до премиера Бойко Борисов. Агробизнесменът разказа и за общи събирания, на които е идвал и лидерът на ГЕРБ. Появата на Илчовски предизвика широк медиен и обществен интерес, последвани от грандиозен политически скандал. Прокуратурата пък се самосезира и ще провери твърденията.

Междувременно днес Специализирания наказателен съд гледа делото срещу Миню Стайков, който е подсъдим за злоупотреба с евросредства.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ