„Градус”: Категорично отхвърляме всички обвинения

Иван Ангелов, Светослав Илчовски,

От фирма „Градус”, чийто шеф е бизнесменът Иван Ангелов – Иван Пилето, излязоха с нова позиция след вчерашното заседание на временната парламентарна комисия по ревизия на досегашното управление на държавата, на което още един едър земевладелец обвини Иван Ангелов в оказване на натиск и връзки с властта. Павел Стоименов твърди, че Ангелов е „човекът, който контролира целия старозагорски регион“ в бранша.

Ето какво пишат от компанията на Ангелов:

„В понеделник, 10 май, „Градус“ АД бе обект на поредни манипулации и внушения, целящи да уронят имиджа на компанията и да нанесат финансови вреди в особено големи размери на нейните инвеститори. За наше огромно съжаление, за пореден път трибуна на тази атака бе сградата на българския парламент, а съучастници в нея политически лица.

„Градус“ АД категорично отхвърля всички обвинения, отправени от най-високата институционална трибуна в България. Дружеството не поддържа и не е поддържало търговски отношения с лицето Павел Стоименов, като определя като неверни и манипулативни твърденията му, отправени пред Народното събрание. Единственото вярно в думите на Павел Стоименов е признанието му, че не познава г-н Иван Ангелов и никога не е имал бизнес отношения с него.

„Градус“ АД се уповава на българското законодателство и институции, като възнамерява да потърси съдебна отговорност за всяко невярно твърдение, отправено по адрес на дружеството. “Градус” АД няма да толерира безправието и кулоарното правосъдие. Ударът по имиджа и стойността на компанията не е просто укорим, той е престъпен. Дружеството ще използва всички законови възможности, за да защити своите инвеститори и клиенти”.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ