Райна отвори сърцето си, проговори за голяма семейна трагедия

Райна

Фолкпевицата Райна разплака мрежата с думите си за огромна трагедия, която я е сполетяла.

Пайнерката още не може да се съвземе след случилото се и внезапната смърт на най-любимото й същество. Изпълнителката на „Ти ме лъжеш най-добре добре“ си позволи този път да не бъде мъжко момиче, а да разкрие истинските си чувства и да признае, че също като другите страда.

„На тази дата, преди година – беше един от най-ужасните дни в живота ми… Моето Карпузче приключи земния си път, след 13 години заедно…Получих толкова много щастие и обич, от само една шепичка същество… 1 кг. живот, а тонове смисъл в него…. Толкова много ни липсваш Карпузче, че вероятно го усещаш и в Рая… Дракончо вече не е сам горе …. Много ви обичам..“, пише Райна, спомняйки си за любимото й кученце, което загуби преди година.

За никого не е тайна, че Райна е голям защитник на животните като цяло, но кучетата имат специално място в нейното сърце. Често звездата полага грижи и за улични песове, като им носи храна и дори ги води на ветеринар за обезпаразитяване. Нейни приятели я съветват да си вземе нов домашен любимец, но към момента Райна се е отказала от тази идея, тъй като не иска да понася повече такива тежки загуби.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ